Hu En

A minőség

A Simet Kft. továbbra is hosszú távon meghatározó tényező kíván lenni a magyarországi építőipari piacon, különös tekintettel a speciális csúszózsaluzatos technológiát igénylő épületek megvalósításának terén. E célunk eléréshez elengedhetetlen a pontosan meghatározott minőségpolitika, ezt 5 pontban foglaltuk össze:

Tapasztalat
Kollégáink több évtizedes éves szakmai tapasztalatával a hátunk mögött képesek vagyunk akár bonyolult, egyedi komplex szerkezeteket is elkészíteni. Legyen az bármilyen nagy alapterületű, vagy nagy magasságú, esetleg speciális követelményekkel ellátott szerkezet mérnökeink vezetésével a piac legkorszerűbb megoldásait alkalmazva elkészítjük azt.

Innováció
Folyamatosan képezzük magunkat, és dolgozóinkat, nyitottak vagyunk az új megoldásokra, melyeket sokszor mi magunk fejlesztünk ki. Gyakorlatilag minden megrendelés egyben új technológiai, mérnöki megoldásokat kíván.

Minőség
Cégünk minőségi alapanyagokkal, speciális technológiával, kiváló állapotú gépekkel, komoly szaktudású alkalmazottakkal dolgozik. Ügyfeleink többsége hosszú távon partnerünk, ami pontos, precíz minőségi munkánkat támasztja alá.

Stabilitás
Kezdetektől azon dolgozunk, hogy a Simet Kft. egy elismert jól csengő név legyen a szakmában.  Elismert múltunk, stabil jelenünk van a piacon, a jövőnk hosszú távra biztosított. Saját telephellyel, eszközparkkal rendelkezünk. A vezetőség és a munkatársak hosszú ideje együtt dolgoznak.

Perspektíva
Célunk a folyamatos innováció. Nagy hangsúlyt fektetünk a zsalu- és gépparkunk kialakítására, fejlesztésére, és folyamatos karbantartására, hogy mindig megfeleljünk a kor és megrendelőink igényeinek. Kiemelt figyelmet kap nálunk a mérnökképzés. Folyamatos lehetőséget biztosítunk mérnökhallgatóknak gyakorlati ismereteik megszerzéséhez. Számunkra ők jelentik a jövőt.